luni, 29 decembrie 2008

PENSIONAR SAU IESIT DIN PROFESIE?

PENSIONAR SAU IESIT DIN PROFESIE?

Cred ca este cazul, ca atunci cand se fac referiri la tot ce tine de profesie, sa se aiba in vedere pregatirea cel caruia i se adreseaza, experienta si parcursul in profesie!
In orice caz “multumesc domnulti conferentiar dr. Zoli Pasztay” pentru incercarea de a ma pune in tema cu adresabilitatea “masteratelor” . Tin sa va reamintesc – printer altele – ca datorita diligentelor mele, incepand din anul universitar 1993-94, s-a aprobat continuarea de studii pentru absolventii fac. de 3 ani si astfel ati devenit kinetoterapeuti! Si va pot reaminti multe, foarte multe din cele pe care le-ati trait, dar se pare ca le-ati uitat!
De altfel, este cunoscut si faptul ca in anumite situatii, ati avut reactii jignitoare la adresa multor colegi, asa ca nu ma mira si tenta asemanatoare a comentariului ultim pe care l-ati postat sau mai corect pe care am dat avizul sa fie postat. Poate ca ar fi momentul sa faceti dovada “maturitatii” la care am mai facut referire in articolul anterior!
Daca credeti ca puteti sa va comportati ca un cadru universitar, va astept in continuare. Daca nu aveti aceasta convingere cu parere de rau va atentionez ca nu voi mai modera interventiile dvs.
Profesor Universitar Dumitru Motet

Niciun comentariu: